Чому не можна пити воду з медом натщесерце


Warning: Undefined array key "size" in /sata1/home/users/eqwelly/www/www.eqwelly.com.ua/wp-content/plugins/yet-another-stars-rating/includes/yasr-widgets.php on line 74
Рейтинг статті

Питання про те, чи можна пити воду з медом натщесерце, є актуальним для багатьох людей, які прагнуть поліпшити своє здоров’я природними засобами. Проте існують певні причини, чому варто уникати цієї звички.

Роздратування шлунка

Мед містить багато активних речовин, які можуть викликати подразнення слизової оболонки шлунка, особливо якщо вживати його натощак. Це може призвести до дискомфорту, болю та навіть гастриту.

Підвищений рівень цукру в крові

Вода з медом натощак може спричинити різке підвищення рівня глюкози в крові, що є небезпечним для людей з діабетом або тих, хто має схильність до цього захворювання. Мед містить велику кількість простих вуглеводів, які швидко всмоктуються в кров.

Кислотний рефлюкс

Вода з медом може стимулювати вироблення шлункового соку, що призводить до підвищеної кислотності та можливого розвитку кислотного рефлюксу. Це може викликати печію та дискомфорт у шлунку.

Алергічні реакції

Мед є алергеном для деяких людей. Вживання меду натощак може викликати алергічні реакції, включаючи висип, набряки та навіть анафілактичний шок.

Робимо висновок

Вживання води з медом натщесерце може мати негативні наслідки для здоров’я, включаючи подразнення шлунка, підвищення рівня цукру в крові, кислотний рефлюкс та алергічні реакції. Замість цього варто розглянути альтернативи, такі як тепла вода або трав’яний чай, які можуть бути більш безпечними та корисними для організму. А замовити доставку очищеної води, яка точно буде корисною, можете у нас на сайті.

Натисніть, щоб оцінити цю публікацію!
[Усього: 1 Середнє: 5]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вітаємо з Новорічними святами!!!
Графік роботи на свята

31 грудня прийом замовлень до 10 -00
1 січня вихідний
7 січня вихідний

Акційна пропозиція
Замовляєте ВПЕРШЕ?
Отримайте БУТИЛЬ і ПОМПУ в подарунок!
не поспішайте Йти :)
Замовляєте доставку водички ЗІ ЗНИЖКОЮ?

    Наші менеджери передзвонять на протязі 10 хв

    Напишіть Ваше питання

    Ми зв'яжемось як найшвидше!

      Оставьте Ваш запрос

      Мы свяжемся с Вами в ближайшее время.

        Замовити дзвінок!